Skip to Content
Studenten Erasmushogeschool Brussel organiseren online hackevent

Studenten Erasmushogeschool Brussel organiseren online hackevent

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de IT- en Multimediastudenten van EhB EhackB: een hackathon en LAN-party voor en door studenten. Creativiteit, hacking, technologie en gaming staan er centraal.

De 7e editie van EhackB wordt geen fysiek event maar een livestream boordevol interessante sprekers, entertainment en online gaming. Op de gastenlijst staan o.a. neurochirurg prof. Dr. Johnny Duerinck van het UZ Brussel, ethisch hacker en IT-person of 2020 Inti De Ceukelaire en privacy-activist Matthias Dobbelaere-Welvaert. Zij vertellen over hacking, het gebruik van nieuwe technologieën als Virtual Reality en Augmented Reality binnen verschillende sectoren zoals de medische wereld, IT-security, enz.

Met dit event willen we onze studenten een uitlaatklep geven tijdens deze moeilijke periode. Bovendien geeft dit een extra boost voor de start van de examens. (Bram Drabbé, coördinator EhackB)

Na de talks volgt een avond vol gaming. Studenten, alumni, docenten en iedereen die wil kan samen games spelen. Het is de bedoeling om er samen met het publiek één grote online lanparty van te maken.


Meer informatie:

Check: www.ehackb.be of www.facebook.com/EhackB/.

Kom langs voor een reportage:

  • Waar: campus Kaai, Nijverheidskaai 170, 1070 Anderlecht
  • Wanneer: woensdag 12/5/2021: doorlopend vanaf 15u, showtime vanaf 16u
  • Contactpersoon: Bram Drabbé, coördinator EhackB: ​ 0478 71 83 46 / [email protected]

 

Over Erasmushogeschool Brussel

EhB haalt het beste uit ruim 6000 studenten. De hogeschool biedt om en bij de veertig master- en professionele bachelor-, graduaats-, postgraduaats-, kunst- en voortgezette opleidingen aan, verspreid over twee departementen en twee Schools of Arts, RITCS en Koninklijk Conservatorium Brussel. Sinds 2019 biedt EhB ook graduaatsopleidingen aan in Diest, Leuven en Mechelen. 

EhB staat voor kwaliteitsvol professioneel en artistiek hoger onderwijs met sterke programma’s in synergie met onderzoek, kunstontwikkeling en maatschappelijke dienstverlening. De verbinding tussen onderwijs, onderzoek en dienstverlening versterkt onze relatie met Brussel en daarbuiten. 

Erasmushogeschool Brussel
Nijverheidskaai 170,
1070 Anderlecht