Studenten EhB en HOGENT nodigen je uit op de 'dekolonisatie' ​ van opleiding Sociaal Werk

Donderdag 23 mei vanaf 14u in Brussel

Wij, de studenten Sociaal Werk van EhB en HOGENT, zijn verheugd om aan te kondigen dan onze hogescholen en hoop fijne andere Brusselse partners de handen in elkaar slaan voor een bijzonder project: de dekolonisatie van sociaal werk en onderwijs. Om deze reis te beginnen, nodigen wij jou uit voor onze Kick-Off event.

Wat kun je verwachten? Een dag vol inspiratie, ontmoetingen en actie!

We willen van Campus Kanal een veilige haven maken voor iedereen. Een plek waar je je thuis voelt, ongeacht je achtergrond. Samen met drie studenten Sociaal Cultureel Werk (Milla-Jane Derasse, Johanna Jacobs en Alec Geenen) hebben we een programma samengesteld dat je niet wilt missen:

  • Informatieve lezingen die je horizon verbreden
  • Interactieve workshops om samen na te denken over inclusiviteit
  • De ideale afsluiter voordat de examens beginnen: een potluck picknick waarbij we allemaal onze culinaire tradities delen, elkaar nog eens ontmoeten en samen genieten van elkaars gezelschap.
  • En om de sfeer compleet te maken, live muziek van Brikabrak!

Dus pak iets lekkers in en kom bij ons langs op 23 mei van 14u - 20u op Campus Kanal. Laten we samen bouwen aan een school waar iedereen zich thuis voelt! Want bij ons is er plaats voor iedereen!

We kunnen niet wachten om je te zien en samen deze belangrijke stap te zetten.

Tot straks!


Contact:

  • Johanna Jacobs (studente Sociaal Werk, EhB), tel. 0493 16 17 09
  • Minne Huysmans (onderzoeker Sociaal Werk, EhB), minne.huysmans@ehb.be, tel. 0479 52 29 91

Locatie: campus Kanal, Slotstraat 28, 1000 Brussel, van 14u tot 20u.

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Erasmushogeschool Brussel

De Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 7000 studenten in een 45-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Als pluralistische instelling zetten we sterk in op het omarmen van diversiteit, het zichzelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. 

We zijn verankerd in Brussel en streven naar voortdurende samenwerking met de lokale, nationale en internationale partners. Onderzoek, kunstontwikkeling, dienstverlening en uitwisseling tussen de opleidingen versterken ons onderwijs en verrijken het perspectief.

EhB in een notendop • 2 departementen en 2 Schools of Arts: RITCS en Koninklijk Conservatorium Brussel • 20 professionele bacheloropleidingen • 14 graduaten • 11 academische bachelor- , master- en educatieve opleidingen in de kunsten • Ruim 40 postgraduaten en bij- en nascholingen • 7000 studenten gespreid over 10 campussen.

Contact

Nijverheidskaai 170, 1070 Anderlecht

+32 2 523 37 37

info@ehb.be

www.ehb.be