Delen:

Erasmushogeschool Brussel en haar directeur Koninklijk Conservatorium zetten samenwerking stop

In onderling overleg hebben mevrouw Kathleen Coessens, directeur van het Koninklijk Conservatorium Brussel, en de Erasmushogeschool Brussel beslist hun samenwerking stop te zetten. Beide partijen bevestigen hun waardering voor elkaar. Mevrouw Coessens is een bijzonder gewaardeerd directeur, onderzoeker, lesgever en kunstenaar die zich steeds ten volle heeft ingezet voor het Koninklijk Conservatorium Brussel. EhB wil haar daarvoor danken en wenst haar veel succes in haar professionele en persoonlijke toekomst. Mevrouw Coessens wenst EhB een succesvolle en mooie toekomst.

De heer Jan D’Haene is aangesteld als vervangend directeur van het Koninklijk Conservatorium Brussel.

 
 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Erasmushogeschool Brussel

EhB haalt het beste uit ruim 6500 studenten. De hogeschool biedt om en bij de veertig master- en professionele bachelor-, graduaats-, postgraduaats-, kunst- en voortgezette opleidingen aan, verspreid over twee departementen en twee Schools of Arts, RITCS en Koninklijk Conservatorium Brussel. Sinds 2019 biedt EhB ook graduaatsopleidingen aan in Diest, Leuven en Mechelen. 

EhB staat voor kwaliteitsvol professioneel en artistiek hoger onderwijs met sterke programma’s in synergie met onderzoek, kunstontwikkeling en maatschappelijke dienstverlening. De verbinding tussen onderwijs, onderzoek en dienstverlening versterkt onze relatie met Brussel en daarbuiten. 

www.ehb.be

Contact

Nijverheidskaai 170, 1070 Anderlecht

+32 2 523 37 37

[email protected]