Skip to Content
EhB stelt nieuwe directeur Onderwijs & Onderzoek aan

EhB stelt nieuwe directeur Onderwijs & Onderzoek aan

Cynthia De Bruycker start op 1 maart

 

De Erasmushogeschool Brussel stelt Cynthia De Bruycker aan als directeur Onderwijs & Onderzoek. Zij volgt hiermee Ann Langenakens op, die per 1 maart 2022 met pensioen gaat. Cynthia De Bruycker zal de functie vanaf die datum opnemen.

Ze is momenteel diensthoofd van de entiteit HOB en coördineert er de graduaatsopleidingen van de EhB-campussen in Diest en Leuven.

Cynthia De Bruycker behaalde een master in de Pedagogische Wetenschappen: Onderwijskunde, zij volgde ook de lerarenopleiding en tal van onderwijsgerelateerde bijscholingen. Na haar studies werkte zij onder andere aan de VUB, KULeuven en UHasselt waarbij ze doorgroeide van een onderwijskundige naar een managementfunctie. Zij heeft dit beleidsmatige werk bovendien steeds gecombineerd met lesgeven.

Cynthia De Bruycker
Cynthia De Bruycker
Cynthia De Bruycker
Cynthia De Bruycker
Cynthia De Bruycker
Cynthia De Bruycker

 

Over Erasmushogeschool Brussel

EhB haalt het beste uit ruim 6000 studenten. De hogeschool biedt om en bij de veertig master- en professionele bachelor-, graduaats-, postgraduaats-, kunst- en voortgezette opleidingen aan, verspreid over twee departementen en twee Schools of Arts, RITCS en Koninklijk Conservatorium Brussel. Sinds 2019 biedt EhB ook graduaatsopleidingen aan in Diest, Leuven en Mechelen. 

EhB staat voor kwaliteitsvol professioneel en artistiek hoger onderwijs met sterke programma’s in synergie met onderzoek, kunstontwikkeling en maatschappelijke dienstverlening. De verbinding tussen onderwijs, onderzoek en dienstverlening versterkt onze relatie met Brussel en daarbuiten. 

Erasmushogeschool Brussel
Nijverheidskaai 170,
1070 Anderlecht