Skip to Content
EhB stelt nieuwe directeur Onderwijs & Onderzoek aan

EhB stelt nieuwe directeur Onderwijs & Onderzoek aan

Cynthia De Bruycker start op 1 maart

 

De Erasmushogeschool Brussel stelt Cynthia De Bruycker aan als directeur Onderwijs & Onderzoek. Zij volgt hiermee Ann Langenakens op, die per 1 maart 2022 met pensioen gaat. Cynthia De Bruycker zal de functie vanaf die datum opnemen.

Ze is momenteel diensthoofd van de entiteit HOB en coördineert er de graduaatsopleidingen van de EhB-campussen in Diest en Leuven.

Cynthia De Bruycker behaalde een master in de Pedagogische Wetenschappen: Onderwijskunde, zij volgde ook de lerarenopleiding en tal van onderwijsgerelateerde bijscholingen. Na haar studies werkte zij onder andere aan de VUB, KULeuven en UHasselt waarbij ze doorgroeide van een onderwijskundige naar een managementfunctie. Zij heeft dit beleidsmatige werk bovendien steeds gecombineerd met lesgeven.

Cynthia De Bruycker
Cynthia De Bruycker
Cynthia De Bruycker
Cynthia De Bruycker
Cynthia De Bruycker
Cynthia De Bruycker

 

Over Erasmushogeschool Brussel

De Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 7000 studenten in een 45-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Als pluralistische instelling zetten we sterk in op het omarmen van diversiteit, het zichzelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. 

We zijn verankerd in Brussel en streven naar voortdurende samenwerking met de lokale, nationale en internationale partners. Onderzoek, kunstontwikkeling, dienstverlening en uitwisseling tussen de opleidingen versterken ons onderwijs en verrijken het perspectief.

EhB in een notendop • 2 departementen en 2 Schools of Arts: RITCS en Koninklijk Conservatorium Brussel • 20 professionele bacheloropleidingen • 14 graduaten • 11 academische bachelor- , master- en educatieve opleidingen in de kunsten • Ruim 40 postgraduaten en bij- en nascholingen • 7000 studenten gespreid over 10 campussen.

Erasmushogeschool Brussel
Nijverheidskaai 170,
1070 Anderlecht