Skip to Content
Dennis Cluydts nieuwe algemeen directeur Erasmushogeschool Brussel

Dennis Cluydts nieuwe algemeen directeur Erasmushogeschool Brussel

De Raad van Toezicht stelt Dennis Cluydts aan als nieuwe algemeen directeur van de Erasmushogeschool Brussel. Hij start op 1 september 2021.

Dennis Cluydts studeerde Geschiedenis van de Klassieke Oudheid aan de Vrije Universiteit Brussel en toont zich doorheen zijn loopbaan als geëngageerde onderwijsexpert. Hij heeft 18 jaar ervaring in het onderwijslandschap en hij heeft een sterke band met het gemeenschapsonderwijs. Hij is momenteel directeur Onderwijs bij HOGENT en hij zetelt in de raad van bestuur van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.

Dennis schaart zich achter het onderwijsproject van EhB en wil zijn ervaring inzetten om samen met de EhB-collega's de missie en visie van de hogeschool verder uit te dragen.

Op 1 september neemt Dennis Cluydts de taken over van Johan Dhondt, directeur ad interim. De EhB-gemeenschap is verheugd met de aanstelling van Dennis Cluydts en wenst hem alle succes toe.

Dennis Cluydts (fotograaf: Luk Monsaert)
Dennis Cluydts (fotograaf: Luk Monsaert)

 


Contact

Bart De Schutter, voorzitter EhB: [email protected] | 0475 25 11 56

 

 

Over Erasmushogeschool Brussel

EhB haalt het beste uit ruim 6000 studenten. De hogeschool biedt om en bij de veertig master- en professionele bachelor-, graduaats-, postgraduaats-, kunst- en voortgezette opleidingen aan, verspreid over twee departementen en twee Schools of Arts, RITCS en Koninklijk Conservatorium Brussel. Sinds 2019 biedt EhB ook graduaatsopleidingen aan in Diest, Leuven en Mechelen. 

EhB staat voor kwaliteitsvol professioneel en artistiek hoger onderwijs met sterke programma’s in synergie met onderzoek, kunstontwikkeling en maatschappelijke dienstverlening. De verbinding tussen onderwijs, onderzoek en dienstverlening versterkt onze relatie met Brussel en daarbuiten. 

Erasmushogeschool Brussel
Nijverheidskaai 170,
1070 Anderlecht