Skip to Content
Dennis Cluydts nieuwe algemeen directeur Erasmushogeschool Brussel

Dennis Cluydts nieuwe algemeen directeur Erasmushogeschool Brussel

De Raad van Toezicht stelt Dennis Cluydts aan als nieuwe algemeen directeur van de Erasmushogeschool Brussel. Hij start op 1 september 2021.

Dennis Cluydts studeerde Geschiedenis van de Klassieke Oudheid aan de Vrije Universiteit Brussel en toont zich doorheen zijn loopbaan als geëngageerde onderwijsexpert. Hij heeft 18 jaar ervaring in het onderwijslandschap en hij heeft een sterke band met het gemeenschapsonderwijs. Hij is momenteel directeur Onderwijs bij HOGENT en hij zetelt in de raad van bestuur van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.

Dennis schaart zich achter het onderwijsproject van EhB en wil zijn ervaring inzetten om samen met de EhB-collega's de missie en visie van de hogeschool verder uit te dragen.

Op 1 september neemt Dennis Cluydts de taken over van Johan Dhondt, directeur ad interim. De EhB-gemeenschap is verheugd met de aanstelling van Dennis Cluydts en wenst hem alle succes toe.

Dennis Cluydts (fotograaf: Luk Monsaert)
Dennis Cluydts (fotograaf: Luk Monsaert)

 


Contact

Bart De Schutter, voorzitter EhB: bart.de.schutter@ehb.be | 0475 25 11 56

 

 

Over Erasmushogeschool Brussel

De Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 7000 studenten in een 45-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Als pluralistische instelling zetten we sterk in op het omarmen van diversiteit, het zichzelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. 

We zijn verankerd in Brussel en streven naar voortdurende samenwerking met de lokale, nationale en internationale partners. Onderzoek, kunstontwikkeling, dienstverlening en uitwisseling tussen de opleidingen versterken ons onderwijs en verrijken het perspectief.

EhB in een notendop • 2 departementen en 2 Schools of Arts: RITCS en Koninklijk Conservatorium Brussel • 20 professionele bacheloropleidingen • 14 graduaten • 11 academische bachelor- , master- en educatieve opleidingen in de kunsten • Ruim 40 postgraduaten en bij- en nascholingen • 7000 studenten gespreid over 10 campussen.

Erasmushogeschool Brussel
Nijverheidskaai 170,
1070 Anderlecht